Cewnote-decentralizirana vijest platforma na iz novčanika Blockchain tehnologije!


Cewnote je decentralizirana vijest platforma koristeći iz novčanika Blockchain tehnologije i stvoren na ethereum blok lanca. Korištenje Blockchain tehnologije omogućuje decentralizaciju platforme za cewnote, čine ga više siguran i pouzdan za kupce. Razvojni tim će koristiti sofisticirane algoritme koji omogućuju korištenje cewnote tokena za decentralizaciju i revoljucionizacii vijesti industriji. Cewnote želi integrirati iz novčanika Blockchain tehnologiju u online vijesti/industrija vijesti decentralizirati ovu industriju širom svijeta. Uostalom, postojeće usluge razlikuju puno bugova i problema.

Decentralizirana vijest platforma je podržan od strane poticaja za ljude za stvaranje, analizirati i čitati vijesti.

Cewnote omogućuje piscima da stvore vijesti sadržaj, koji će se smatrati za prisutnost vjerodostojne, zanimljive zajednice činjenica. Sve stranke koje objavljuju ove članke primaju naknadu za državne i korporativne interese. Programeri su usredotočeni na stvaranje platforme koja će se smatrati stvarno autoritativan u novinski segment-ne žute tisak ili neprovjerene vijesti, iznimno kvalitetan sadržaj. Samo kada se objavi relevantni sadržaj, njegovi autori će moći očekivati da će dobiti određenu nagradu.

Zašto cewnote?
Konkurentska prednost
Cewnote ima jedinstvenu priliku za proizvodnju vijesti koje nikada nismo vidjeli prije.

Infrastruktura bloka
Integrirati iz novčanika Blockchain tehnologiju za stvaranje visokokvalitetnih algoritama i zaštiti resursa.


Jednostavna integracija tokena
Dobiti plaćeni za objavljivanje zanimljiv i važan sadržaj.

Globalni i siguran sustav
Programeri ove jedinstvene platforme ne trebaju osobne podatke, svi klijenti će imati anonimni pristup u cijelom svijetu. Plaćanje se sastoji u token cewnote.

Da biste zaštitili svoju privatnost u cewnote, ne morate dijeliti svoje osobne podatke, možete stvoriti račun bez pružanja važnih kontakt tablice. Računi se mogu konfigurirati lako, brzo i anonimno. Kada se postavi, vaš će račun imati status kategorije F. Međutim, možete postići veći status pisanjem članaka i primanja glasova. Sustav ocjenjivanja omogućuje dodjelu stvarno talentiranih autora, čime se isključuje nepotreban sadržaj.

Svi korisnici bit će dio globalne zajednice u kojoj se mogu pratiti sve publikacije. Vaša biografija sadrži kratki sadržaj o vama.

Cewnote korisnici također mogu pretplatiti na vaš račun i pratiti vaš predstojeći rad. Ovo je velika prilika da uvijek zadržati svoje pretplatnike informirani o vijestima.



Cewnote app
Mobilna aplikacija cewnote bit će dostupna korisnicima sustava iOS i Android. Aplikacija će napraviti proces distribucije vijesti zgodan i praktičan. Novinari, pisci i sudionici će biti u mogućnosti postavljati sadržaje, kao i primati obavijesti o novim publikacijama. Sve transakcije na platformi se izvršava pomoću tokena (Cew).

Prednosti platforme cewnote
Cewnote generira vijesti na fantastičan način, što je sasvim različit od vijesti o tradicionalnoj industriji i medijima.

• Iznimno točne informacije
Blockchain tehnologija vam omogućuje da dobijete pouzdane informacije u odnosu na ono što imamo u tradicionalne vijesti industriji.

• Napori za zaradu
Pisci i novinari su nagrađeni za doprinos zajednici.


• Sigurna uplata i razmjena
Nema potrebe za osobnim podacima. Cewnote više zabrinuti privatnost svojih pisaca i suradnika. Oni će biti u mogućnosti stvoriti anonimni korisnički račun. Svi oblici naknade ili plaćanja na platformi izvode se pomoću cewnote tokena.

• Sudionici mogu utjecati na njihovu ocjenu
Platforma klijenti mogu dobiti novu ocjenu objavljivanjem zanimljivih sadržaja. Ne postoji način da se prilagodite profil prijevaru, platforma programeri su pružili ovaj aspekt, članovi zajednice će procijeniti publikacije, čime se poboljšava Rating autora. Svi sudionici platforme će se moći pretplatiti na najzanimljivijih autora.

Detaljne informacije:

Komentar

Postingan populer dari blog ini