Game Loot Good Project !






Game Loot - Digitalna distribucija (poznata i kao distribucija sadržaja, mrežna distribucija ili distribucija elektroničkog softvera) distribucija je ili distribucija multimedijskih sadržaja kao što su audio, video, Software i video igre. Pojam se obično koristi za opisivanje distribucije na online Broadcast mediju, kao što je Internet, zaobilazeći fizičke distribucije metode kao što su papir, kompaktni diskovi i VHS videocassettes. Pojam online distribucija obično se primjenjuje na samostalni proizvodi; Dodaci za preuzimanje za druge proizvode se najčešće nazivaju sadržajem koji se mogu preuzeti. S napretkom propusnost mreže sposobnosti, online distribucija je postala prevladavajuća u 21.
Sadržaj distribuiran online može se emitirati ili preuzeti, a često uključuje knjige, filmove i TV emisije, glazbu, softver i video igre. Streaming uključuje preuzimanje i korištenje sadržaja na zahtjev korisnika, ili  "na zahtjev ", nego dopuštajući korisniku da ga pohraniti trajno. S druge strane, potpuno preuzimanje sadržaja na tvrdom disku ili drugoj vrsti medija za pohranu može u budućnosti dopustiti izvanmrežni pristup.
Što je Blockchain?
Blockchain je nepobitan genijalni izum koji praktički provocira revoluciju na globalnom poslovnom tržištu. Njegova evolucija je donijela veće dobro, ne samo za tvrtke, ali i za svoje korisnike. No, budući da je Otkrivenje na svijetu, vizija svojih operativnih aktivnosti još uvijek nije jasno. Glavno pitanje u svakakvom umu je-što je Blockchain?
Za početak, Blockchain tehnologija služi kao platforma koja omogućuje tranzit digitalnih informacija bez rizika od kopiranja. To je, na neki način, postavio temelje za čvrste okosnica nove vrste Internet prostora. Izvorno dizajniran za liječenje Bitcoin-pokušava objasniti profano funkcije svojih algoritama, Hash funkcije i digitalni potpis imovine, danas, tehnologija entuzijasta pronaći druge potencijalne koristi Ovog besprijekoran izum koji bi mogao utrti put za potpuno novi poslovni proces u svijetu.
Blockchain, definirati u svim aspektima, je vrsta algoritam i struktura raspodjele podataka za upravljanje elektroničkim novcem bez intervencije centralizirane administracije, programiran za snimanje svih transakcija Financijski resursi, kao i sve što ima vrijednost.
Rad Blockchain
Blokovni lanac može se razumjeti kao tehnologija koja je distribuirana u knjizi koja je izvorno dizajnirana za potporu kripto-kovanice Bitcoin. No, nakon teških kritika i odbijanja, tehnologija je revidirana za korištenje u više produktivnih stvari.
Za dati jasnu sliku, zamislite proračunsku tablicu koja je praktički povećana tona na vrijeme kroz pletora računalnih sustava. I onda zamisliti taj te mreža jesu dizajniran za ažurirati ovaj proračunska tablica s vremena na vrijeme. Upravo to je iz novčanika Blockchain.

Podaci pohranjeni na iz novčanika Blockchain su zajedničke listove čiji su podaci pomireni s vremena na vrijeme. To je praktičan način za razgovor o mnogim očiglednim prednostima. Da bi se s, podaci iz novčanika Blockchain ne postoje na jednom mjestu. To znači da je sve pohranjene tu je otvoren za javni pogled i provjeru. Osim toga, ne postoji centralizirano spremište informacija platforme koje hakeri mogu korumpiran. To je praktično dostupan na više od 1.000.000 računalnih sustava rame uz rame, a njegovi podaci mogu se pristupiti bilo koji pojedinac s internetskom vezom.
Trajnost i autentičnost Blockchain
Blockchain tehnologija je nešto što minimizira Internet prostor. Šik je u prirodi. Slično na opskrbu podataka širokoj javnosti putem World Wide Weba, autentični blokovi informacija pohranjuju se na platformi iz novčanika Blockchain koja je identična u svim mrežama.
Važno je napomenuti da iz novčanika Blockchain ne može biti kontroliran od strane jednog čovjeka, entiteta ili identiteta i nema nijednu točku neuspjeha. Baš kao što je Internet dokazao da se održiv prostor za 30 godina, iz novčanika Blockchain će također služiti kao autentična i pouzdana svjetska pozornica za komercijalne transakcije koje i dalje razvijati. 

 Transparentnost i nepodmitljiva priroda
Industrija veterani tvrde da iz novčanika Blockchain živi u stanju svijesti. To provjerava praktički svaki sada i onda. To je slično samoprovjeravanje tehnologije gdje se njegova mreža pomirava svaku transakciju, poznat kao blok, koji se javlja na brodu u redovitim intervalima.
To daje porast od dva glavna svojstva Blockchain-to je vrlo transparentan, te u isto vrijeme to ne može biti korumpiran. Svaka transakcija koja se odvija na ovom poslužitelju je integrirana u mrežu, što čini svima vrlo vidljiv sve vrijeme za javnost. Osim toga, za uređivanje ili izostaviti informacije o iz novčanika Blockchain zahtijeva ogromnu količinu truda i visoku računalnu moć. Usred toga, prijevara se može lako identificirati. Stoga se zove nepotkupljiv.



Korisnici Blockchain-a
Ne postoji pravilo ili Uredba definiranje tko bi trebao ili može koristiti ovu besprijekornom tehnologijom. Iako su trenutno njegovi potencijalni korisnici banke, trgovački divovi i globalna gospodarstva, tehnologija je otvorena i za dnevne transakcije javnosti. Jedini prepreka iz novčanika Blockchain je suočen s globalno prihvaćanje.
Prezentacija plijen mreže
7.000.000-Dollar društvene igre platforma izgrađena na Blockchain, uz igre organizirane i designed by zajednice. i podržani od strane igre razvoj partnera čije kreacije su privukli više od 100.000.000 downloads
Decentralizirana publikacija
Platforma pretvara igru publikacije s integriranim crowdfunding portal. Nezavisni dizajneri dostaviti svoje ideje igre za katalog u ovom zaslonu. Njihova stranica prijedloga može uključivati screenshotove, demo ili igre sekvence. Korisnici nude plijen tokena sponzorirati obećavajući projekti. U zamjenu za svoje kriptokovanice, Funders dobiti postotak od prihoda generacije iz nadolazeće naslov. Decentralizirana kolektivna proizvodi igre kroz demokratske potražnje.
Generiranje ponavljajućeg dohotka
Kada je izrađen od strane kreacija, oni generiraju prihod za programere i Funders. Nezavisni umjetnici smanjuju svoje potrošnje i igrači zarađuju prihod kroz igre koje su pomogle oblikovati. Zamislite posjedovanje postotak industrije sljedeći globalni uspjeh.
Igrati
User-organizirane igre i decentralizirano objavljivanje
Smart ugovor nagrade
OpenBSD Registry slijedi korisnik interakcija sa platforma. Od dizajna do gameplay, nema digitalnog trijumfa je nagrađen.
Igra turniri
Frontalno znojenje natjecanje obično rezervirana za profesionalce postaje dostupan svima. Prvaci turnira primaju nagradne ponude plijena ili elektroničke proizvode u potražnji.
Pobijediti
Ponavljajući prihod za dizajnere i igrače
Kripto ekosustav
The plijen token djeluje kao gateway za svaki nagradni resurs na platformi. Sa plijen, korisnici mogu sudjelovati u Head-to-Head turnira, generirati ponavljajući prihod kroz crowdrevenue igre, kupiti u igri bonuse, ponuda na online aukcije, zaraditi dodatni prihod i na kraju Preuzimanje igara stvoren isključivo za platformu. Plijen Prospera, nahranjen ogromnim integriranim komunalnim.
ICO plijen počinje 29 Svibanj, 2018


Komentar

Postingan populer dari blog ini